Fietswous, de fietsenwinkel gelegen in De Pijp, in Amsterdam Oud Zuid is een winkel waar u niet alleen terecht kunt voor het aankopen van een fiets maar ook voor reparaties aan uw huidige fiets. Of het nu gaat om een lekke band, een slag in de velg, defecte spaken, een trapas welke niet meer goed functioneert of een ander gebrek aan uw fiets, uw bent altijd van harte welkom bij ons. Ons streven is dat u uw fiets dezelfde dag weer terug heeft, en deze weer tiptop in orde is.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een fiets is in Amsterdam en wij willen u uw vervoersmiddel dan ook niet langer dan nodig ontnemen.
De fiets in hét ideale vervoersmiddel in Amsterdam, zeker nu de parkeerkosten de pan uit rijzen.

Fietswous voert de reparaties eigenlijk alleen uit door de defecte onderdelen te vervangen voor nieuwe onderdelen. Zo kunnen wij een lange levensduur van de vervangen onderdelen garanderen, zodat u weer een tijdje voort kunt. Wij bieden overigens een jaar garantie op het vervangen onderdeel.

Indien het, om welke reden dan ook, niet lukt om uw fiets op de afgesproken dag/tijd klaar te hebben, informeren wij u hier tijdig over en zoeken wij een passende oplossing.

Fietswous staat niet alleen voor reparatiekwaliteit, maar ook voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een simpele reparatie mag nooit teveel kosten. Wij, van Fietswous, hebben graag dat u tevreden de deur uit fietst.

 

FIETSREPARATIE

Fietswous de fietsenwinkel gelegen in de rivieren buurt Amsterdam Oud Zuid is een winkel waar u niet alleen terecht kan voor een aankoop van een fiets maar ook voor reparaties aan uw huidige fiets bent u bij ons op de van Woustraat 178 welkom.  Of het nou gaat om een lekke band, slag in de velg, kapotte spaken, trap as die niet meer goed werkt en andere gebreken aan uw fiets . Onze streven is wanneer u binnen komt lopen voor een reparatie dat u de zelfde dag de fiets helemaal tiptop kunt komen ophalen.

Wij weten hoe belangrijk een fiets is in Amsterdam is en willen u dan ook niet langer dan nodig is zonder fiets laten zitten.

Zo weten wij allemaal dat een fiets in Amsterdam het snelste en goedkoopste vervoer is, Helemaal nu de parkeerkosten de pan uit rijzen.

Fietswous voert de reparaties eigenlijk alleen maar uit door het kapotte onderdeel te vervangen van een nieuw onderdeel. Dit doen wij om er zekerder van te zijn dat de levensduur van het vervangen onderdeel weer een goed eindje mee gaat.  Zo kunnen wij ook beter garantie geven op het onderdeel dat vernieuwd is.

Mag het om een reden niet mogelijk zijn het onderdeel te vervangen maar wel te repareren doen wij dat altijd in overleg met u.

Fietswous staat niet allen voor reparatie kwaliteit maar ook prijs kwaliteit.

Zo vinden wij dat een simpele reparatie nooit teveel mag kosten. Want waar wij van Fietswous voor staan is dat de klant met een goed gevoel de fietsenwinkel uit fietst.

Voor reparaties kun u bij ons terecht op de van Woustraat 178 en de hoek van de Lutmastraat gelegen in de gezellige Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid Oost.

En u kunt ons natuurlijk altijd bereiken via tel 020 334 6868 of mailen naar info@fietswous.nl