VERHUUR VAN FIETSEN

FIETS HUREN AMSTERDAM

Amsterdam is èèn van de steden waar de meeste waar de meeste fietsen rijden van de wereld. Zo heeft bijna elke inwoner van Amsterdam wel een fiets, Maar wat wil je!! Met deze drukte in het verkeer is het wel de makkelijkste en in veel gevallen de snelste manier van vervoer binnen de stad Amsterdam. Buiten de dagelijkse rit naar het werk en huis is Amsterdam ook een heerlijke stad om in je vrije tijd door te fietsen met zijn goed aangelegde infrastractuur en fietspaden is alles goed en veilig bereikbaar. Behalve de vele bezienswaardigheden in Amsterdam is de stad ook omringt door mooie natuurgebieden waar je zo bent op de fiets. Of jij nou een voorkeur hebt voor parken bossen of stranden. Dit alles is snel en makkelijk te bereiken per fiets. Een aantal van deze locaties zijn bijvoorbeeld bijvoorbeeld.

1.Westerpark

2.Haarlemmermeerse bos

3.Recreatiegebied Het Twiske

4.Vondelpark

5.Sarphatipark

6.Amstelpark

7.Strand Ijburg

8.Sloterplas

Er is in en rond Amsterdam dus veel meer te doen op de fiets dan alleen moor langs onze mooie grachten en historische panden te fietsen.

En mocht je de drukte van Amsterdam even willen ontvluchten maar niet over een fiets beschikken of bezoek hebben van familie of vrienden die het leuk vinden om eens kennis te maken met Amsterdam per fiets kun je bij Fietswousaltijd terecht om een fiets te huren.

Je kunt bij ons al een fiets huren vanaf € 11,50- per dag bij minimaal 3 dagen huur (anders € 15,00 per dag). De borg per fiets bedraagt € 50,- zodat ervoor wordt zorggedragen dat de fiets terugkeert in dezelfde staat als waarin deze is meegegeven door ons. Als de fiets om welke reden dan ook moet worden gerepareerd, zal het reparatiebedrag van de borg worden afgetrokken. De borg wordt op dezelfde manier terugbetaald als wij het hebben ontvangen. Dit betekent dat als je de borg pint, het bedrag ook weer via de bank naar je zal worden overgemaakt.

Voorwaarden fiets huren Amsterdam buiten de verhuur prijs en borg:

1.Verloren sleutel van slot 30,00

2.Gebroken sleutel 15,00

3.Het missen van het hangslot 20,00

4.Vermissen of gestolen fiets zonder dat er geen sleutels meer aanwezig zijn 350,00

5.Vermissen of gestolen fiets met sleutels nog in bezit 150,00

6.Gebroken of verbogen velg 95,00

8.Gebroken of verbogen voorvork 95,00

9.Kleine reparaties of gebreken aan de fiets worden de kosten besproken met de verhuurder en fietsenmaker.

hieronder nog tekst voor bij fietsverkoop

RENTAL OF BICYCLES
You can rent a bike with us from € 11,50 per day when you rent for at least 3 days (€ 15,00 per day otherwise) The deposit per bike is € 50, – so that it is ensured that the bicycle returns in the same condition as it was given by us. If the bicycle has to be repaired for any reason, the repair amount will be deducted from the deposit. The deposit will be refunded in the same way as we have received it. This means that if you pint the deposit, the amount will also be transferred to you via the bank.