Beschik je reeds over een fiets, maar voldoet deze niet meer aan al je eisen? Er is altijd een mogelijkheid op inruil.

Ben je gewoon toe aan iets nieuws? Ook dan ben je altijd welkom, de koffie staat klaar. We zullen uw wensen inventariseren en samen nazien of we voor jou de juiste fiets hebben staan, of kunnen bestellen.

Iedereen kent het wel; lekke band, slag in het wiel of ketting eraf. Hoe vervelend is dat? Je stapt niet voor niets op de fiets, deze moet dus zo snel mogelijk weer gemaakt zijn. Tijdens onze ruime openingstijden, mag je altijd binnen komen lopen zodat we kunnen bekijken of we het snel voor je kunnen oplossen.

Buiten verkoop en reparatie, kun je bij ons ook terecht voor fietsverhuur. Wil je graag lekker toeren door de mooie stad, maar beschik je niet over (een juiste) fiets? Bij ons kun je voor één of meerdere dag een fiets huren.

Kortom; een fietsenwinkel waar de klant binnen kan komen lopen voor een lekke band, een andere fiets of een lekker bakkie koffie!

MERKEN

BSP
Cortina
Sparta
Gazelle
Batavus

HET GEMAK VAN FIETSWOUS

Wij zijn elke werkdag geopend van 08.00-17.00 uur. Deze ruime openingstijden zijn speciaal voor onze werkende en schoolgaande klanten, om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor en na werk/school even snel langs de fietsenwinkel. Als onze fietsenmaker Jeroen het op het moment van binnenlopen te druk heeft om direct een reparatie uit te voeren, zullen we hiervoor samen zoeken naar een oplossing om u op weg te helpen. Op zaterdag zijn wij geopend van 09.00-17.00 uur. En dan de zondag, dan genieten ook wij van deze mooie stad! Op zondag zijn we gesloten.

ONDERDELEN
Naast de merken welke FietsWous hanteert in onderdelen en accessoires, kunnen wij uiteraard ook aan andere bekende merken komen. Wij zullen je fiets altijd repareren met de onderdelen welke jouw voorkeur hebben. Indien je uitsluitend originele onderdelen gemonteerd wilt hebben, zullen wij dit verzorgen. Een alternatief is ook mogelijk uiteraard. Onze fietsenmaker zal je altijd adviseren of het wel of niet monteren van originele onderdelen daadwerkelijk nodig is.

WAARIN FIETSWOUS IS GESPECIALISEERD
– in- en verkoop van tweedehands fietsen
– verkoop van nieuwe fietsen
– verhuur van fietsen
– reparaties van fietsen
– verkoop van fietsaccessoires
– inruil van fietsen